NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Rrahmani ususret Koprivnici: Nema dodatnog umora zbog nastupa s reprezentacijom

Amir Rrahmani, stup obrane Lokomotive, i ponajbolji stoper HNL-a, prokomentirao je sutrašnju utakmicu protiv Slavena Belupa i reprezentativnu stanku gdje je odigrao za reprezentaciju Kosova susret protiv Islanda.

"S reprezentacijom je bilo pozitivno. Znali smo koliko je jaka reprezentacija Islanda, oni su bili pravi hit Europskog prvenstva, i znali smo da imaju dobru momčad. Reprezentacija Kosova je mlada ekipa, svaku utakmicu igramo sve bolje i bolje, U ovoj utakmici smo bili bolji od Islanda, međutim konačni ishod nam nije išao u prilog.

Utakmica s reprezentacijom nije stvorila dodatni umor, iako je teško nakon napornog putovanja i utakmice se vratiti, sve je prošlo odlično i apsolutno sam spreman za utakmicu protiv Slaven Belupa.

Očekuje nas teška utakmica, svako gostovanje u Koprivnici je veoma zahtjevno. Iako je Slaven Belupo u zadnjim proteklim utakmicama igrao odlično, nisu osvojili bodove. Mi smo stabilna ekpa, ako bude ušli u utakmicu kako treba te ako nametnemo našu igru, te igramo kako znamo, biti će nam puno lakše. Vjerujem da se vraćamo iz Koprivnice u Zagreb s osvojena 3 boda!"