NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Rudeš - Lokomotiva 1:2

Po prekrasnom proljetnom vremenu Lokomotiva je gostovala kod Rudeša u Kranjčevićevoj. Od početka susreta Lokomotiva je dominirala i napadala gol Rudeša. Prvi pogodak vidjeli smo u 19. minuti. Nakon prekršaja na Uzuniju, kapetan Karačić je pucao slobodan udarac s 25 metara, te sjajno pogodio mrežu za vodstvo Lokomotive!

U 31. minuti Fran Karačić čini prekršaj u kaznenom udarcu, te je dosuđen kazneni udarac. S bijele točke gol izjednačenja postigao je Štrkalj. U 31. minuti U 31. minuti Kolinger je napustio igru zbog ozljede, a umjesto njega u igru je ušao Luka Hujber. 

Prvo poluvrijeme ispratili smo s rezultatom 1:1. Lokomotiva je uputila 6 udaraca, od toga 3 u okvir, dok je Rudeš imao 4 udarca, takodjer 3 u okvir. Posjed lopte pripala je Lokomotivi s 62%.

U drugo poluvrijeme ušli s jednom izmjenom, iz igre je izašao Jakić a ušao Mario Burić. Zadnja promjena bila je u 76. minuti, umjesto Drožđeka je ušao Rakić. I upravo se Đorđe pokazao kao pun pogodak! U 80. minuti Uzuni je sjajno ubacio a natrčali Rakić sjajno zabio za ponovno vodstvo Lokomotive.

U veoma sadržajnoj utakmici s pregršt prilika na obje strane, Lokomotiva je ipak bila kvalitetnija i bolja momčad na terenu, te je zasluženo slavila.

 

RUDEŠ - LOKOMOTIVA 1:2

19' 0:1 strijelac Fran Karačić
31' 1:1 (11m)strijelac Štrkalj iz kaznenog udarca
80' 1:2 strijelac Đorđe Rakić

 

početna postava: Grbić, Lecjaks, Majstorović, Kolinger (31' Hujber), Karačić, Ivanušec, Jakić (46' Burić), Uzuni, Kastrati, Drožđek (75' Rakić), Radonjić
klupa: Hendija, Hujber, Đurasek, Rakić, Mlinar, Maružin, Burić M.