NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Sammir: Trebamo uživati u utakmici!

Sammir je podijelio svoja razmišljanja uoči gostovanja u Švedskoj: “Analizirali smo Malmo ovih dana, imali smo više videoanaliza. Oni su ozbiljna europska momčad. Sigurno su bolji od nas ali i mi imamo šanse, ne pobjeđuje uvijek bolja momčad!

Prije svega trebamo uživati u utakmici i svemu oko utakmice. Ovo nam je nagrada za sve što smo ostvarili u prošloj sezoni. Europske utakmice nose svoju draž i ponavljam trebamo uživati u tim trenucima. I igrači, cijeli klub i svi ostali.”

Spomenuli smo legendarnu Sammirovu utakmicu kada je 2013. s dva gola i asistencijom gotovo sam pobijedio Malmo i uveo Dinamo u Ligu prvaka, Sammir odgovara:

“Sigurno da ću pokušati napraviti sve što mogu. No cijela momčad mora biti uz mene, moramo svi igrati kao momčad na visokom nivou, biti si podrška i mislim da je onda sve moguće.

Ja nisam zaboravio igrati nogomet, bez obzira što je od te utakmice prošlo već sedam godina.

Imam li neku poruku za mlade suigrače? Ma dečki sve već znaju, ne treba ništa govoriti, mi stariji stalno pričamo s mlađima, mislim da nitko od suigrača neće imati velike treme.” – sa smiješkom završava Sammir izjavu.