NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Šibenik - Lokomotiva 0:4

Lokomotiva je u nedjelju gostovala kod Šibenika na Šubićevcu te upisala visoku pobjedu od 0:4!

Lokomotiva je dobro ušla u utakmicu, već u prvoj minuti Kulenović je uputio udarac Šibenikovom vrataru, no šibenski vratar pravu kušnju imao je u 9. minuti kada je Marić pucao s dvadeset metara. Domaćin je najbolju priliku imao u dvadesetoj minuti kada je Čopu Čavlina sjajno obranio loptu.

U 25. minuti Milićević je ubacio, Pivarić usmjerio smer lopte laganim dodirom, lopta se našla pred Sandrom Kulenovićem koji postiže svoj sedmi ligaški pogodak ove sezone!
Svega četiri minute kasnije povisili smo vodstvo, Marić je ubacio a dominantni Bubanja glavom pospremio za velikih 0:2. S tim rezultatom smo ispratili prvo poluvrijeme.

U 60. minuti susreta učinjena je prva zamjena na klupi Lokomotive, umjesto kapetana Pivarića ušao je Goričan. U 71. minuti dvostruka izmjena, izašli su Kulenović i Stojković a ušli su Tuci i Vasilj. Nakon pritiska domaćina, u jednoj lijepoj akciji, na asistenciju Vasilja, Goričan je poentirao za 0:3 Lokomotive u 77. minuti.

U 82. minuti ušli su Kačavenda i Kalaica umjesto Milićevića i Aliyua. Goričan je probio lijevu stranu te precizno asistirao ubojitom Tuciju u 85. minuti za visokih i konačnih 0:4.

 

 

ŠIBENIK - LOKOMOTIVA 0:4

26' 0:1 strijelac Kulenović
30' 0:2 strijelac Bubanja
77' 0:3 strijelac Goričan
85' 0:4 strijelac Tuci

 

 

Početna postava: Čavlina, Mersinaj, Aliyu, Kulenović, Marić, de Haas, Pivarić, Stojković, Cipetić, Bubanja
Klupa: Šubarić, Žilinski, Salihu, Goričan, Tuci, Kačavenda, Smakaj, Kalaica, Batur, Krivak, Vranjković, Vasilj