NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Šibenik - Lokomotiva 3:2

Otvorili smo peto kolo u petak gostovanjem kod Šibenika. Po prvi puta ove sezone s gledateljima na tribinama. Po jakom vjetru momčadi su otvorile utakmice s očekivanim odmjeravanjem snaga na terenu.
Prvi pokušaj Lokomotive bio je u 9. minuti kada je Cokaj dodao Karačiću koji je pucao s ruba šesnasterca, međutim vratar domaćina bio je siguran. U 11. minuti domaćin je poveo golom Ampema.

U 33. minuti Šerif Kallaku i Ćuže odigrali su duplo dodavanje, Kallaku je sjajno prošao i postigao svoj prvijenac u dresu Lokomotive za izjednačenje rezultata.

Izjednačen rezultat nije dugo trajao, u 39. minuti Ampem je uputio udarac s 20 metara, Alex brani no ispada mu lopta koju Šibenikov Jurić posprema u mrežu za novo vodstvo. U prvoj minuti sudačke nadoknade Đira je sjajno pucao no vratar Labrović je obranio udarac.

U drugo poluvrijeme ušli smo s izmjenom igrača, umjesto Mersinaja ušao je Sammir. Upravo je Sammir sjajnu loptu uputio u 52. minuti, odbijenu loptu Kolinger šalje preko gola. U 58. minuti izšli su Šimić i Cokaj umjesto kojih su ušli Tuci i Majić.

U 69. minuti razigrani Sammir postiže pogodak za izjednačenje! Fran Karačić sjajno je ubacio a Sammir visokim skokom glavom posprema u mrežu za svoj prvijenac u dresu Lokomotive.

U 84. minuti Ampem postiže drugi pogodak za treće vodstvo Šibenika na utakmici.

 

ŠIBENIK - LOKOMOTIVA 3:2

11' 1:0 za Šibenik, strijelac Prince Ampem
33' 1:1 za Lokomotivu prvijenac postiže Šerif Kallaku
39' 2:1 strijelac Jurić
69' 2:2 strijelac Sammir
84' 3:2 strijelac Ampem

 

početna postava: Alex, Kovačić, Šimić, Čeliković, Mersinaj, Cokaj, Kolinger, Ćuže, Karačić, Đira, Kallaku
klupa: Hendija, Marković, Petrak, Sammir, Osmanković, Majić, Tuci, Gluhaković, Reuben