NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Slaven Belupo - Lokomotiva 0:0

U subotu je Lokomotiva gostovala kod Slaven Belupa, te se vraća iz Koprivnice s osvojenim bodom na kontu, u utakmici bez pogodaka.

Izostanak Josipa Pivarića učinio je Kyriakosa Papadopoulosa kapetanom današnje utakmice u Koprivnici.

Prvu priliku vidjeli smo u 7. minuti susreta. Aliyu je sjajno prošao po šesnaestercu, uposlio Marina koji puca, međutim vratar brani. U 14. minuti velika prilika Slavena, Iličić je pucao s petnaestak metara, no srećom Santini brani.
U 17. minuti Slaven je izveo korner, lopta je sletjela na peterac te igrač Slavena neometan puca glavom pored gola. Uslijedila su dva slobodna udarca za Lokomotivu, u drugom pokušaju Papadopoulos je dodao Šimiću koji puca, no udarac biva blokiran, natrčao je Cokaj, no nažalost, bio je u zaleđu.

U 44. minuti domaći Njie čini prekršaj na Cokaju 17 metara od gola, te je zaradio žuti karton. Čeliković je izveo slobodni udarac, lopta se odbija od bloka živog zida ponovno do Čelikovića, koji zahvaća loptu i puca a Njie neoprezno starta i čini prekršaj za opomenu, no sudac Pejin samo je odmahnuo rukom.

Ispratili smo prvo poluvrijeme. Iako bez pogodaka, gledali smo solidan nogomet, Slaven je imao 5 udaraca, od toga 2 u okvir, Lokomotiva 4 udarca i sva 4 u okvir gola.

U drugo poluvrijeme ušli smo bez izmjena u sastavu Lokomotive. U 56. minuti nakon nezgodnog prekršaja, Đira je napustio igru a ušao Marić. Izašao je i Aliyu a ušao Hadžić. U 76. minuti umjesto Čelikovića ušao je Chajia.

U dosta izjednačenoj utakmici Lokomotiva je možda bila za nijansu konkretnija, no to nije bilo dovoljno za osvajanje sva tri boda.

 

 

SLAVEN  BELUPO - LOKOMOTIVA 0:0

 

Početna postava: Santini, Marković, Papadopoulos, Lešković, Cipetić, Cokaj, Đira (56' Marić), Čeliković (76' Chajia], Marin, Šimić, Aliyu (56' Marić)
Klupa: Hendija, Salihu, Musa, Petrak, Marić, Maleš, Chajia, Kim, Hadžić