NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Slaven Belupo - Lokomotiva 0:0

Otvorili smo 34. kolo gostovanjem kod Farmaceuta u Koprivnici. Pod velikim pljuskom, gdje je kiša padala kao iz kabla, po drugi put ove sezone sa Slavenom smo remizirali bez pogodaka.

Nakon dugog, polugodišnjeg zbivanja zbog ozljede, u kadru je ponovno Blaž Bošković, koji je susret počeo s klupe.

Lokomotiva je u prvog poluvremenu djelovala kao angažiranija momčad na terenu, te je većinom vršila pritisak na Farmaceute na njihovoj zadnjoj trećini terena, međutim u prvom poluvremenu nije bilo pogodaka.

Prve izmjene bile su u 66. minuti, ušli su Vasilj i Tuci umjesto Pivarića i Kulenovića. U72. minuti Cipetić je zamijenio Vranjkovića.

Najuzbudljiviji trenutak susreta svakako je bila 83. minuta. Slaven je imao slobodni udarac s nepunih 20 metara. Bivši Lokos Hoxha je pucao i poentirao u suprotni kut. Međutim intervenirala je VAR soba te poništila gol zbog duplog dodira Hoxhe, jer pri ispucavanju lopte se okliznuo te dva puta dirnuo loptu, što nam je otkrila i snimka iz više kuteva.

U 88. minuti Vasilj je pucao no točno u vratara Čovića. Kako je vrijeme odmicalo tenzije su bile sve veće i sve više prekršaja je na utakmici na obje strane.

Na kraju smo ispratili utakmicu pod velikim vjetrom i kišom, no bez golova, tako da se vraćamo u Zagreb s osvojenim bodom.

 

SLAVEN BELUPO - LOKOMOTIVA 0:0

 

Početna postava: Čavlina, Mersinaj, Kulenović, Marić, Milićević, Pivarić, Kalaica, Goričan, Stojković, Vranjković, Bubanja
Klupa: Šubarić, Matić, Salihu, Šotiček, Tuci, Bošković, Smakaj, de Haas, Hanuljak, Cipetić, Vasilj