NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Slaven Belupo - Lokomotiva 1:1

Nakon burne subotnje utakmice i teškog poraza protiv Osijeka, u srijedu je Lokomotiva gostovala u Koprivnici kod Slaven Belupa.

Trener Tomić je uoči utakmice poručio: "Neću dopustiti poigravanje s teško stečenim klupskim ugledom. Sve su kredite igrači potrošili u subotnjoj blamaži i sada očekujemo da na najbolji način privedemo sezonu kraju. Očekujem da će u Koprivnici reakcija igrača biti pozitivna".

 Već od samog početka bilo je vidljivo veliko htijenje i zalaganje igrača Lokomotive. Koncentrirani i požrtvovni Lokosi djelovali su kao kompletno druga momčad u usporedbi sa subotnjim debaklom protiv Osijeka. Razigrani, rastrčani i agresivni. U prvom dijelu stvorili smo 7 udaraca, od toga pet u okvir, dok je Slaven bio bez udarca u prvom dijelu.

I onda pri početku drugog dijela šok! Kristijan Jakić je nesmotrenog guranja u kaznenom prostoru. Sudac Pejin dosudio je kazneni udarac koji je domaćin i izrealizirao. Siguran s bijele točke bio je Slavenov Mateus. Kazneni udarac uzdrmao je Lokose, međutim kako je vrijeme odmicalo Lokosi su ponovno bivali opasniji i ofenzivniji. Stvarali su šanse i prilike, kombinirali pred Slavenovim šesnaestercem. U 75. minuti Drožđek je uputio maestralan udarac za poravnanje rezultata.

Prava šteta što konačan rezultat nije prava preslika ukupnog dojma, u današnjoj utakmici su Lokosi evidentno proigrali i pokazali puno više nego u sramotnom subotnjem porazu od Osijeka.

 

SLAVEN BELUPO - LOKOMOTIVA 1:1

49' 1:0 strijelac Mateus 11m
75' 1:1 strijelac Drožđek

 

 

početna postava: Grbić, Lecjaks, Majstorović, Kolinger, Hujber, Jakić, Đurasek (69' Mlinar), Ivanušec, Uzuni, Kastrati (52' Maružin), Radonjić (56' Drožđek)
klupa: Hendija, Maružin, Burić M., Burić N., Drožđek, Maružin