NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Šotiček i Krivak - dojmovi s priprema dvojice najmlađih igrača

Na ljetnim pripremama u Nizozemskoj nalaze se i dvojica nadarenih sedamnaestogodišnjaka - Marin Šotiček (2004. godište) i Fabijan Krivak (2005. godište). Podijelili su sa nama svoje utiske iz Lokomotivine nizozemske baze u Enschedeu:

Krivak: Ovo mi zapravo nisu prve pripreme sa seniorima, bio sam ove zime u sklopu zimskih priprema u Medulinu, ali su prve van Hrvatske i prekrasno je biti dio ovog tima.

Šotiček: Prve pripreme mi se čine stvarno odlične, atmosfera u ekipi je super te se svi odlično slažemo.


Krivak: Ostali suigrači su nas stvarno super prihvatili i zbog toga mi je jako drago, puno mi je lakše trenirati u takvom okruženju. Od prvog dana mi stariji igrači dijele savjete i zbog toga sam jako zahvalan jer sam najmlađi i trebalo mi je vremena da se naviknem na seniorski nogomet.

Šotiček: Najviše se družim sa svojim cimerima, to su Krivak, Bubanja i Blaž. No naravno da i s ostalim mlađim suigračima dijelimo najviše vremena, to su Aliyu, Išlić, Smakaj, Stojković.. Naravno, dobivamo savjete od starijih igrača koji su iskusniji te znaju više.

 

Krivak: Zasad ide jako dobro, individualno se dižem uz svaki trening i utakmicu, naravno ima i individualno malo lošije odrađenih treninga i utakmica ali nastojim dati sve od sebe radi ekipe i radi sebe.

Šotiček: Igrao sam u prve dvije utakmice u Zagrebu protiv Gorice i Celja, no nisam igrao zbog lakše ozljede u prvoj utakmici u Nizozemskoj protiv Škota, ali s dosadašnjim utakmicama sam dosta zadovoljan kako sam odigrao, no naravno da uvijek može i mora bolje.

 

Krivak: U Nizozemskoj je zaista sve super, vlada jako dobra atmosfera u ekipi. Uvjeti su odlični.
Šotiček: Ovdje je zaista sve izvanredno, imamo na raspolaganju baš sve što nam treba.