NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Sreten Ćuk ostvario rekord HNL-a - postignut gol u svakoj utakmici

Zanimljivo je da je Lokomotiva u dosadašnje 21 odigrane utakmice uspjela zabiti pogodak u čak 20. Od kada je Sreten Ćuk trener Lokomotive, Lokosi su zabili barem jedan pogodak u svakoj od 12 prvenstvenih utakmica koliko ih je vodio Sreten Ćuk, što je po ne službenim navodima čak i rekord HNL-a. Trener Sreten Ćuk je prokomentiro ovaj podatak:

„Iskreno, u nekim utakmicama bi mi bilo draže da nismo zabili pogodak, ali da nismo izgubili. Drago mi je naravno zbog tog rekorda. Imamo odlične mlade igrače s kojima dobro radimo i drago nam je da je tako.

„Što se tiče nadolazeće zimske stanke, moram reći da smo jedva dočekali pauzu. Čudno zvuči nakon dobrih rezultata koje smo imali, ali ta pauza će nam dobro doći da se malo konsolidiramo. Moramo riješiti probleme s ozljedama koje imamo. Trebati će nam osvježenje uoči nastavka u kojem nas čekaju teške utakmice. Drugi dio je uvijek važniji jer on nosi direktnu borbu za ostanak ili za vrh tablice.

Sezonu smo ocijenili uspješnom već nakon pobjede nad Istrom. Tu smo mi ispunili ciljeve. Pobjeda nad Slaven Belupom došla nam je zapravo kao šlag na tortu. Ipak, moramo čvrsto stajati na zemlji, pogotovo ako znamo koji nam protivnici slijede u proljeće. Najprije gostujemo na Rujevici kod Rijeke, onda nam stiže Hajduk, pa nam slijedi Osijek koji se bori za ostanak i koji je svakako neugodan protivnik. Da izgubimo te tri onda bi rekli da je neuspjeh, a naravno da se to ne može tako gledati. Nije ovo do sad specijalno dobro, niti bi bilo loše da se zaredaju porazi. Ponavljam, čvrsto smo na zemlji i nastavljamo s dobrim radom.“