NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Stota trenerska HNL utakmica za Gorana Tomića: Moja ekipa je vjerovala do kraja u pobjedu!

Trener Lokomotive Goran Tomić velikom pobjedom protiv Osijeka, te skokom Lokomotive na trenutno treće mjesto na ljestvici, ostvario je jedan vrijedan jubilej. Naime, Goranu Tomiću je ovo bila stota utakmica u ulozi glavnog trenera u HNL-u!

Nakon Šibenika, Istre te Lokomotive, trener Goran Tomić je u svojoj bogatoj karijeri prožetoj iskustvom Dalekog istoka, te HNL travnjaka ostvario zaista zapažene rezultate, te ne čudi da je sa svoje napunjene 42. godine jedan od najmlađih trenera koji je došao do brojke od 100 trenerskih ravnanja u povijesti HNL-a!

"Velika i vrijedna pobjeda protiv izrazito jakog supanrika. Nismo ušli dobro u utakmicu u prvih petnaestak minuta, no nakon toga smo se stabilizirali te je utakmica bila izjednačena.
Drugo poluvrijeme imali smo period od dvadesetak minuta gdje je Osijek bio bolji od nas te imao više prilika za pobijediti, međutim sreća je bila na našoj strani, te smo u 88. minuti postigli iznimno vrijedan zgoditak za vrlo vrijedna tri boda.Izrazito sam sretan što je moja ekipa do kraja vjerovala u pobijedu i odigrala na najbolji mogući način!"

Ovim putem čestitamo Tomiću na jubileju zaokruženom velikom domaćom pobjedom!