NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Sudačke odluke na štetu Lokomotive: Hajduk - Lokomotiva 1:0

Nakon što smo u utorak odigrali zaostalo kolo, te remizirali s Osijekom u Kranjčevićevoj, u sklopu 28. kola u subotu smo gostovali kod Hajduka na Poljudu.

U drugoj minuti susreta Lokosi su imali dobru priliku, Majer je ubacio loptu a Kolinger u dobroj prilici pucao pored gola. Domaćin je poveo u 30. minuti susreta. Strijelac za bijele bio je Mijo Caktaš. S tim smo rezultatom ispratili prvo poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme započeli smo s prvom izmjenom, iz igre je izišao Krajinović a ušao Krstanović. Lokomotiva je odolijevala napadima Hajduka. Prva poveća sudačka pogreška dogodila se u 53. minuti kada je Majer startao na loptu, te prvo izbacio loptu, zatim se igrač Hajduka sapleo preko klizeće Majerove noge, što je sudac Batinić okarakterizirao kao prekršaj, uz dosuđeni žuti karton za Lovru Majera.

Zatim je u 60. minuti sjevnula brza kontra Lokosa u čijoj je završnici Radonjić postigao regularan gol, no sudac je napravio kardinalnu pogrešku i dosudio nepostojeće zaleđe, što je, dakako, usmjerilo tijek utakmice. 

U nogometno kvalitetnoj, te nadasve atraktivnoj utakmici, sudačka trojka na čelu s Damirom Batinićem, te njegovim pomoćnicima Krunom Šarićem i Goranom Patakijem svojim su odlukama na štetu Lokomotive presudili konačan ishod utakmice.

 

HAJDUK - LOKOMOTIVA 1:0

30' 1:0 za Hajduk, strijelac Mijo Caktaš

Početna postava: Hendija, Barić, Majstorović, Kolinger, Datković, Burić (52' Knežević), Šunjić, Majer, Kastrati (74' Babić), Krajinović (46' Krstanović), Radonjić
klupa: Radelić Žarkov, Krstanović, Hujber, Babić, Valentić, Knežević