NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Tokić uoči Dinama: Idemo napraviti dobar rezultat!

Trener Mario Tokić uoči gradskog derbija i gostovanja na Maksimiru podijelio je s nama svoja razmišljanja:

„Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja ove sezone još nema poraz.Oni možda ne igraju prelijepo ali su svakog dana sve bolji i bolji te ostvaruju pobjede.

Što se tiče nas, odradili smo pauzu dosta dobro. Mislim da smo se malo i odmorili, ipak je određeni dio igrača je iznio cijelu polusezonu te je došlo do zamora. Iskoristili smo dobro ovu pauzu da ih malo rekuperiramo, a igrače koji nisu bili cijelo vrijeme u pogonu dobili smo minutažu u utakmici protiv Domžala u kojoj su neki iskoristili svoje šanse, ali većina je ipak ostala na svojim pozicijma kao i prije pauze.

Što se tiče zdravstvenog stanja igrača, Radonjić opet ima nekakvih manjih problema,  Doležal je ponovno zdrav. Burić je osjetio određeni problem ali do nedjelje bi trebao konkurirati za sastav.

Reprezentativci su se vratili u dobrom stanju, ponosni smo što su četvorica od Lokomotivine petorke participirali u dobrim rezultatima U21 reprezentacije.
Žao mi je što će Šunjić i Musa faliti (akumulirani žuti kartoni), jer ipak su to dvojica koji čine okosnicu naše ekipe i sigurno da nam neće biti lako bez njih dvojice u Maksimiru.

No idemo napraviti dobar rezultat, a to možemo jedino ako svatko bude odradio svoj posao te ako kao ekipa budemo na visokom nivou, onda ćemo itekako moći zagorčati život Dinamu u ovoj utakmici!“