NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Tokić uoči Rudeša u kupu: Rudeš je bolja ekipa nego što pokazuje tablica

Trener Mario Tokić uoči četvrtfinala Kupa protiv Rudeša je rekao:

„Očekujem tešku utakmicu, prije svega, jer je Rudeš puno bolja ekipa nego što to pokazuje mjesto na tablici. Teren nam sigurno neće dozvoliti da razvijemo našu pas igru i jednostavno ćemo se morati brzo priviknuti na loš teren i odraditi utakmicu kako treba, no na kraju krajeva kako će biti nama tako će biti i njima.

Kup utakmica sama po sebi ima drugi značaj i drugačiji tok, svi želimo ući u polufinale kupa. Biti ćemo skoncentrirani isključivo na nas, nećemo razmišljati o nekim drugim stvarima, bitni smo isključivo mi. Ovo je utakmica u kojoj moramo i želimo biti pravi i pokušati ući u polufinale i ostvariti jedan lijepi rezultat.

Imamo tri utakmice u osam dana no s obzirom na fizičko stanje naših igrača, što pokazuju mjerenja koja smo imali do sada, mi smo sigurno među najbolje pripremljenim ekipama u hrvatskoj ligi, i nemam nikakvog straha što se tiče zgusnutog rasporeda i siguran sam da ćemo biti na jednom visokom nivou u sve tri utakmice.

Kolinger se vraća u ekipu, nećemo previše mjenjati kadar. Realno, imamo kadar od dvadesetak igrača, no isto tako smo svjesni da za neke igrače nemamo prave zamjene, tako da će sutra igrati vjerojatno najbolja naša ekipa.

Jako respektiramo ekipu Rudeša, sigurno s obzirom na sve uvjete, očekujem izjednačenu utakmicu s nadom da ćemo se mi plasirati u polufinale!“