NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Tomić: Nakon prva tri kola vidjeti ćemo možemo li parirati najboljima

U petak počinje nova sezona HNL-a. U prvom kolu gostujemo na Maksimiru prvaka Dinama. S trenerom Goranom Tomićem rezimirali smo ljetne pripreme i ostale aktualnosti oko kadra i ambicija:

“Pripreme su protekle fantastično. Pravi je pogodak što smo išli u Nizozemsku. Odigrali smo utakmice s nekoliko vrlo jakih protivnika, tereni su bili odlični, uvjeti fantastični I sve je bilo na visokom nivou.

Otišlo je pet šest igrača koji su bili u najužim planovima, no isto tako smo doveli nekoliko kvalitetnih igrača, nekoliko mladih igrača, tako da ćemo uskoro, kada krene prvenstvo vidjeti da li smo bolji nego lošiji u odnosu na proteklu sezonu.

U prva tri kola igramo protiv tri najbolje hrvatske momčadi. Tu ćemo točno vidjeti u kakvom stanju se nalazimo, da li možemo parirati tim ekipama i s tim utakmicama ćemo dobiti neke vrlo vrijedne odgovore.

Ambicije su biti u gornjem dijelu tablice. Po meni je realna pretpostavka da budemo u borbi za peto mjesto. U slučaju da neki igrač ode iz kluba, sigurno da ćemo morati I nekoga dovesti.”

Utakmica je na rasporedu u petak u 21:00 sat na stadionu Maksimir.