NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Tomić uoči Dinama: Zadnji susret nije odraz realnog stanja

Ususret nedjeljnog gradskog derbija s Dinamom u Kranjčevićevoj:

"Utakmica sa Slaven Belupom je sigurno bila, od početka naše sezone, što se tiče igre, naša najbolja utakmica. Nismo imali crnih rupa kakvih smo možda imali u prvim utakmicama dok se još nismo bili kompletirali i uigrali.

Utakmica u Koprivnici je pokazala da smo na dobrom putu. S dolaskom novih igrača došla je nova energija, što se primjeti i na treninzima a primjetilo se i protiv Slavena, gdje smo bili bolji protivnik, jedino je falio zgoditak da ih pobijedimo.

 Igramo protiv najkvalitetnije ekipe HNL-a. Međutim i u prošlosti smo pokazali da znamo protiv njih odigrati jako dobre utakmice. Gledamo samo da mi budemo bolji i da napredujemo i uvjeren sam da ćemo izgledati sve bolje i bolje.

Prva utakmica sezone gdje smo izgubili 6:0 sigurno nije bio odraz realnog stanja, jer smo par dana prije utakmice bili u koroni, desetkovani izostancima zbog virusa te pustim odlascima. Uvjeren sam da će u nedjelju to biti druga priča.

Do kraja ove pauze moramo izvući najbolje što možemo od ovog kadra, sumnjam da će nastupati ostali novopridošli igrači. I onda nakon pauze se iskompletirati da uđemo u završnicu polusezone potpuno kompletni."

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 17:05h u Kranjčevićevoj.