NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Tokić nakon utakmice: Moramo početi realizirati šanse!

Trener Tokić je nakon remija s Rudešom je prokomentirao utakmicu:

Moram reći. da smo ušli u utakmicu dosta dobro. Na početku smo imali sto postotnu šansu Ivanušec, nakon odlične akcije. no nismo uspjeli zabiti gol. Znali smo da je Rudeš dobra ekipa s dobrom tranzicijom iz faze obrane u fazu napada. Nismo smjeli gubiti tako lako lopte na sredini terena.  iz jedne takve primljene lopte smo primili gol. Taj gol nas je presjekao. Zatim je Rudeš kontrolirao utakmicu dok nismo ulovili nauu igru.

Zadovoljan sam s našom igrom u drugom poluvremenu jer smo kontrolirali utakmicu, stvarali šanse i polušanse, no nismo uspjeli zabiti gol. Nakon postignutog gola Lovre Majera nije na išla lopta u gol, te se nadam da će nas u uskoro nagraditi sreća za sve večerašnje propuštene prilike.

Što set iče Radonjićeve ozljede, nadam se da nije ništa strašno. Nemam krilnih igrača i morali smo pokušati s ivanušecom koji je ulazio unutra unutra, danas je dosta dobro odigrao svoju rolu. Musa je dobro pratio taj ritam, uspjeli jesmo, ali nije išlo.

Moramo početi realizirati šanse. Vidjeli smo Rudeš koji u prvoj šansi postigne gol, a naša je prva šansa bila promašaj.

Capan je odigrao dosta dobro, bio je često na toj dugojj lopti, njegov pass je bio miran, išao je malo više u širinu i zadovoljan sam s njim.  Plan je bio ulazak Babića u drugom dijelu kada će igrači Rudeša biti više iscrpljeni, no zbog ozlijede Radonjića je ušao već nakon pola sata. Ocekivao sam eksploziju Matka Babića, imao je jednu dobru priliku i osigurao je kazneni udarac.