NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Tokić: Zaslužena pobjeda Cibalije

Nakon utakmice je trener Lokomotive, Mario Tokić na konferenciji za medije rekao:

"U utakmicu smo ušli loše. a Cibalia je iskoristila svoje odlike. Znali smo da imaju dobar prekid. dobru polukontru i kontru, da su dosta agresivni, i oni su sve to danas imali. Mi nismo skoro ništa imali što smo se dogovorili.
Vidim da je utakmica od četvrtka ostavila veliki trag, naročito na tom dijelu samozadovoljstva. Previše sam igrača imao koji nisu bili na nivou, i protiv ovakve Cibalije danas, to je bilo premalo čak i za bod.

U svakom slučaju zaslužena pobjeda Cibalije. Nama ostaje da se okrenemo sebi i radimo i treniramo dobro kao i u zadnje vrijeme, što nažalost danas nije bilo prikazano.

Teren? Znali smo kakav će biti, no kakav je bio nama, takav je bio i Cibaliji, i to nikako ne smije biti opravdanje mojim igračima.
Imali smo jako puno krivih lopti, cijelo vrijeme ponavljam, i kroz sve naše analize koje radimo pokazujem igračima da ako imamo stotinjak izgubljenih lopti po utakmici, da ne možemo protiv nikoga igrati. Svaku utakmicu gdje smo to sveli na šesdesetak izgubljenih lopti, to je već izgledalo na nešto i onda imamo šansu za bodove."