NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Tomić: Šanše su podjednake

Trener Tomić ususret nedjeljne utakmice s Hajdukom u Kranjčevićevoj je rekao:

"Pisihološko stanje momčadi? Inter smo arhivirali, Inter se zaboravio i apsolutno neće ostaviti traga na igračima. Hajduk je uvijek veliki motiv, očekuje nas bitna utakmica. Što se tiče motivacijskog aspekta najlakše je momčad pripremiti za utakmicu s Hajdukom.

Sigurno da su jako ovo bitni bodovi ali nisu presudni. Imamo i utakmicu s Rudešom kojeg moramo pobijediti, zatim utakmicu s Istrom koju moramo pobijediti, i ništa ne vrijedi da dobijete jednu utakmicu pa na kraju ne nastavite s pobjedama, još je ukupno 24 boda do kraja prvenstva, tako da ponavljam, ovo je bitna utakmica ali nije presudna.

Može li nas Hajduk iznenaditi u taktičkom smislu? Ne može, jer igraju na isti način otkako ih je trener Oreščanin preuzeo i igraju jako dobro, Treba se na to spremiti, dakle nekih taktičkih iznenađenja nema, samo će razliku činiti igrači koji budu igrali u tom sistemu."

Na konstataciju kako nakon dugo vremena koeficijenti su na strani Lokomotive, trener Tomić nastavlja: "To znači da nas jako respektiraju i da radimo dobre stvari ove sezone. Mislim da su izgledi 50:50. Šanse su podjednake. Imamo mi što prikazati na domaćem terenu. Do sada smo sa svim dobrim ekipama bili al pari. Oni su stvarno kvalitetni i igraju dobro, ali imamo i mi što za pokazati."

 

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 19:00 sati.

Blagajne stadiona otvaraju sedva sata prije početka susreta, dakle od 17:00 sati. Cijena ulaznice za zapadnu tribinu su 70 kuna, cijena za gostujuću istočnu tribinu je 50 kuna.

Apeliramo na gledatelje da zbog velikog interesa osiguraju svoje ulaznice što prije kako bi izbjegli velika čekanja i gužve.