NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Tomić: U svakoj smo utakmici sve bolji i bolji

Trener Goran Tomić: "Jako sam zadovoljan s dosadašnjim odrađenim dijelom priprema. Uvjeti su fantastični, vrijeme izvanredno s idealnih dvadesetak stupnjeva, smještaj jako dobar, protivnici odlični - tako da imamo samo pohvale za pripreme u Nizozemskoj.

Odigrali smo odličnu utakmicu protiv doprvaka Belgije, Bruggea. Stvarno budi optimizam uoči HNL-a. Pravu mušku utakmicu smo odigrali. Doduše i protekle utakmice su bile jako dobre, nego koji put smo previše rotirali zbog davanja minutaže svim igračima i normalno kada se puno izrotira onda se izgubi balans u ekipi. ali generalno smo sve utakmice odigrali dobro. Osjećam sa se dižemo u formi. i u svakoj smo utakmici sve bolji i bolji. Bila je ovo odlična utakmica u kojoj smo po prilikama čak i mogli pobijediti.

Zadovoljan sam sa rosterom. Sigurno da ce novi dolasci ovisiti i o odlascima kojih će biti. Tako da sigurno ćemo morati dovesti jos kojeg igrača. Budimir nas čeka u Zagrebu, potreban nam je takav profil igrača, prava devetka. I sigurno kada se kompletiramo da ćemo biti još i bolji!"