NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Tomić uoči Kupa u Šibenika: Očekuje nas pravi rat na terenu!

Lokomotiva u utorak odigrava četvrtfinale Kupa protiv Šibenika na Šubićevcu, trener Tomić uoči utakmice podijelio je s nama svoja razmišljanja:

"Sigurno da je ovo posebna utakmica za mene. Ja sam rođeni Šibenčanin, Šibenik je moj klub gdje sam se afirmirao kao igrač te kasnije kao trener, tako da utakmica budi posebne emocije, međutim s druge strane sam profesionalac i napraviti ću sve da Lokomotiva prođe u polufinale Kupa.

Nema kalkulacija, ovo nam je izrazito bitna utakmica i igrati će igrači za koje ja procijenim da su najspremniji, tako da neće biti nikakvih odmaranja pojedinaca zbog nadolazećeg gostovanja u Osijeku. Koncentrirani smo samo na ovu utakmicu."

Na konstataciju kako je Šibenik nominalno jedini drugoligaš u četvrtfinalu Kupa, no najdominantniji lider lige nakon dugo godina, Tomić odgovara: "Ne bih rekao da je Šibenik drugoligaš, što pokazuje stanje na tablici i koliko su odmakli ostalima.Oni su sada na nivou nekih naših prvoligaša. Igramo na njihovom terenu i čeka nas izrazito teška utakmica sa sigurno teškim terenom i pravi rat na terenu i moramo biti pravi kako bi prošli u polufinale."

Utakmica je na rasporedu u utorak u 17:00 sati na Šubićevcu. Izravan prijenos biti će na HNTV-u.