NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Trener Toplak uoči Dinama: Bitno je da postoji ideja igre!

Trener Lokomotive, gospodin Samir Toplak, ususret utakmice s Dinamom, podijelio je s nama svoja razmišljanja:

"Trebamo se hvatati za svaku slamku pozitive, međutim protiv Dinama nema olakotnih okolnosti. Moramo biti na svom maksimumu da ih dočekamo u krivom danu na krivoj nozi.

No, meni Dinamo fantastično izgleda, oni su u četvrtak dokazali da mogu s top momčadi Europe ravnopravno igrati, prvo poluvrijeme su me iznimno iznenadili i ne zamaram se s tim tko će igrati u nedjelju za Dinamo, jer to ja ne znam, to zna trener kolega Krznar ("Krki") koji će sastaviti sastav.

Bitno mi je da kod nas postoji ideja igre, ideja kako ćemo se braniti i napadati,i na tome ćemo ovih dana intenzivno poraditi.

Nije moguće razmišljati samo o Dinamu u ovom trenutku, jer su jako dobri - moram raditi na tome da se moja ekipa što više digne, i ako to postignemo, onda ćemo imati što veće šanse za pozitivan rezultat.

Problemi u momčadi? Moram priznati da se svakim danom susrećem s nekim novim problemčićima i pokušavam to odmah riješavati i anulirati. Dosta ima problema, moram utjecati na psihu svojih igrača, no i oni moraju shvatiti da trebaju takve stvari brzo procesirati i reagirati da bi bili bolji.

Mi smo zadnji. Mi više pritisak ne bi trebali imati, mi više ne možemo dolje, moramo otpustiti kočnice, moramo početi raditi i igrati nogomet, jer samo uz težak i mukotrpan rad može se doći do rezultata i onda sve ostale kvalitete, koji moji igrači sigurno posjeduju, doći će na vidjelo."