NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Tri zlata i jedna bronca na velikom turniru u Medulinu

U organizaciji zagrebačkog i hrvatskog nogometnog saveza, od 27.4. do 30.4. održavao se 22. otvoreni nogometni turnir u Medulinu. Na turniru su se natjecalo u kategorijama od U8 do U13. Možemo apostrofirati kako je Lokomotiva s tri osvojena prva mjesta te jednim trećim mjestom najuspješniji klub turnira.

2015. godište, kategorija U8 pod vodstvom trenera Tomislava Martinca, osvojilla je prvo mjesto. U četvrfinalu su mladi Lokosi pobjedili Dinamo 3:0, zatim u polufinale Goricu s  2:1, da bi slavili i u finalu protiv ŠN MM nakon izvođenja jedanaesteraca s ukupnim rezultatom 3:2.  Najboljim vratarom proglašen je naš Raveno Čuvalo, a titulu najboljeg igrača ponio je naš Lovro Vrga.

 

U kategoriji zagića, tj U9 godištu rođenom 2014. godine pod vodstvom trenera Branimira Šprajca, nastupilo je 29 ekipe. Naši Lokosi osvojili su prvo mjesto a u samoj završnici bili su bolji od svojih vršnjaka iz NK Rijeke u četvrtfinalu, od NK Hrvatskog Dragovoljca u polufinalu i u samom finalu protiv NK Zagreba rezultatom 4:0 uz iznimnu gol razliku od 23:1!
Naši Lokosi osvojili su i  pojedinačne nagrade: najbolji igrač proglašen je naš FIlip Jurman, te je najbolji vratar Ivano Jurkin.

Lokosi U11 pod vodstvom trenera Luke Čakaruna osvojili su također prvo mjesto u svojoj kategoriji, pobijedivši slovensku Olimpiju u finalu. U ovoj kategoriji najbolji strijelac je naš Carlos Leko, a titulu najboljeg igrača ponio je naš Lukas Bevanda.


 

U12 kategorija, pod vodstvom trenera Ante Stipića, bila je najdominantnija momčad u svojoj kategoriji sve do polufinala kada su minimalno poraženi od Dinama, te su u borbi za treće mjesto pobijedili HAŠK.

Zahvaljujemo organizatorima i domaćinima na gostoprimstvu i sjajnoj organizaciji, čestitamo našim dečkima i trenerima na sjajnim rezultatima!