NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

U nedjelju Dinamo u Kranjčevićevoj!

U sklopu 15. kola dočekujemo Dinamo u Kranjčevićevoj!

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske omogućen je ulaz gledateljima na stadion samo uz  obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki gledatelj obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) i prilikom ulaska na stadion u Kranjčevićevoj te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija.

Nositelji Lokomotivinih godišnjih ulaznica također moraju imati aktivnu EU COVID putovnicu, kao i svi predstavnici medija akreditirani za utakmicu putem uobičajenih kanala.

Jedna osoba može kupiti najviše tri ulaznice uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni.

Za djecu u pratnji roditelja, mlađu od 12 godina, nije potrebna COVID putovnica. (Djeca mlađa od 14 godine plaćaju pola cijene ulaznice.)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. 

 

Radno vrijeme blagajne stadiona je na dan utakmice (nedjelja, 7.11.2021.) od 13:00 sati.

Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 60 kuna
Cijena ulaznice za istočnu tribinu iznosi 40 kuna