NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

U nedjelju Hajduk u Kranjčevićevoj

Nakon dva gostovanja u Gorici i Zaprešiću, gdje smo osvojili tri boda u Gorici rezultatom 0:2, te gubitkom bodova, kojim su kumovale kardinalne greške suca Vidulina u Zaprešiću, Lokomotiva je u sklopu 29. kola domaćin Hajduku u Kranjčevićevoj.

U nikad interesantnijoj borbi za plasman u europske kvalifikacije, Lokomotiva je četvrta s 44 boda, Hajduk peti s također 44 boda, dok trećeplasirani Osijek ima tri boda više, a šestoplasirana Gorica dva boda manje.

Iako je još maksimalnih 24 bodova u igri do kraja prvenstva, svaka utakmica ima veliki značaj, a poglavito izravna borba protiv direktnog konkurenta Hajduka.

U zadnjoj utakmici u Kranjčevićevoj Lokosi su slavili protiv Hajduka 2:0 golovima Drožđeka i Uzunija, dok smo na Poljudu ove sezone odigrali remi 1:1, te izgubili 2:1.
 

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 14.4.2019. u 19:00 sati. Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 70 kuna, dok je cijena ulaznice za gostujuću istočnu tribinu 50 kuna. 

Ulaznice će se moći kupiti na blagajni stadiona u subotu od 12:00 do 18:00 sati, te na dan utakmice u nedjelju dva sata prije početka susreta, dakle od 17:00 sati.

Apeliramo na gledatelje da zbog velikog interesa osiguraju svoje ulaznice što prije kako bi izbjegli velika čekanja i gužve.