NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

U subotu Gorica u Kranjčevićevoj!

Lokomotiva dočekuje u subotu dočekuje Goricu u Kranjčevićevoj! Utakmica je na rasporedu u 18:55.

Lokomotiva je trenutno trećeplasirana momčad s 10 bodova i utakmicom manje od vodećih Hajduka i Osijeka, Gorica, iako ima tek bod manje, nalazi se na šestom mjestu tablice. S obzirom na atraktivnu ofenzivnu igru obje momčadi u uvodnim kolima prvenstva, ne sumnjamo da nas očekuje pravi spektakl u Kranjčevićevoj!

 

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. godine omogućen je ulaz gledateljima na stadion samo uz  obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki gledatelj obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) i prilikom ulaska na stadion u Kranjčevićevoj te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija.

Nositelji Lokomotivinih godišnjih ulaznica također moraju imati aktivnu EU COVID putovnicu, kao i svi predstavnici medija akreditirani za utakmicu putem uobičajenih kanala.

Jedna osoba može kupiti najviše tri ulaznice uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni.

Za djecu u pratnji roditelja, mlađu od 12 godina, nije potrebna COVID putovnica. (Djeca mlađa od 14 godine plaćaju pola cijene ulaznice.)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. 

 

Radno vrijeme blagajne stadiona je na dan utakmice (subota, 28.8.2021.) od 16:55 sati.

Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 40 kuna.

Za kupovinu ulaznice osoba treba sa sobom imati:

- važeći osobni dokument
- EU digitalnu COVID potvrdu