NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

U subotu Hajduk u Kranjčevićevoj

U subotu 11.12. odigravamo zadnju domaću utakmicu polusezone. Dočekujemo Hajduk u Kranjčevićevoj! Utakmica je na rasporedu u 15 sati.

Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 80 kuna, dok je cijena ulaznice za gostujuću istočnu tribinu 60 kuna.

 

  • U Zagrebu je u prodaji SAMO tribina zapad dok je prodaja ulaznica za gostujuće navijače za gostujuću tribinu Istok organizirana samo u Splitu od strane HNK Hajduk

  • Prodaja ulaznica za tribinu Zapad biti će SAMO na dan utakmice, na stadionu u Kranjčevićevoj od 12:00h

  • U suradnji s poliklinikom Life, na Stadionu u Kranjčevićevoj ulici, ispred Ticket pointa zapadne tribine biti punkt za antigensko testiranje. 
    Cijena testiranja na punktu ispred zapadne tribine iznosi 70 kuna.

  • Radno vrijeme punkta je 11.12.2021. od 11:30 sati. EU digitalna COVID potvrda izdaje se nakon testiranja na istom punktu.

  • Također se antigensko testiranje može obaviti 11.12.2021. godine bez naručivanja u Poliklinici Life, Trpinjska ulica 5a, Zagreb, od 09:00 – 15:00  sati.

 

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske omogućen je ulaz gledateljima na stadion samo uz  obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki gledatelj obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) i prilikom ulaska na stadion u Kranjčevićevoj te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija.

Nositelji Lokomotivinih godišnjih ulaznica također moraju imati aktivnu EU COVID putovnicu, kao i svi predstavnici medija akreditirani za utakmicu putem uobičajenih kanala.

Jedna osoba može kupiti najviše tri ulaznice uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni.

Za djecu u pratnji roditelja, mlađu od 12 godina, nije potrebna COVID putovnica. (Za djecu mlađu od 12 godine ulaznica je besplatna)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. 

 

Radno vrijeme blagajne stadiona je na dan utakmice (subota, 11.12.2021.) od 12:00 sati.

Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 80 kuna
Cijena ulaznice za istočnu tribinu iznosi 60 kuna