NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Varaždin - Lokomotiva 0:0

Otvorili smo posljednje kolo prvenstva gostovanjem u Varaždinu te po treći put ove sezone remizirali.

Našem kapetanu Pivariću ovo je bila posljednja utakmica u karjeri. Više o Pivarićevom prestanku karijere pročitajte ovdje.

Domaćini su imali jedan opasan udarac u trećoj minuti, no Čavlina je bio siguran u obrani. Nakon tog pokušaja Lokomotiva je zagospodarila terenom te je bila bolja i konkretnija momčad na terenu, međutim više naših pokušaja završavalo je pored gola, dok je s druge strane domaćin bio bez daljnjih prijetnji Čavlininom golu. Prvo poluvrijeme smo ispratili bez pogodaka.

U trećoj minuti drugog poluvremena Varaždinov Banovac je opasno pucao no Čavlina je maestralno "isčupao" loptu, uslijedio je napad Lokomotive u kojem je Vasilj pucao prema golu, no lopta prolazi pored gola.

U 60, minuti Šotiček je zamijenio Vasilja na terenu, dok je u 75. minuti Krivak ušao umjesto Tucija. A u 82. minuti izašao je iz igre Josip Pivarić! Ispraćen gromoglasnim pljeskom varaždinske publike te špalirom suigrača, Pivarić je odigrao svoju posljednju utakmicu u karijeri.

 

Nakon odigranog zadnjeg kola i utakmice u Varaždinu, Silvijo Čabraja je izjavio:

“Imali smo veću želju i žar za pobijediti u utakmici, no nažalost nije nas nagradilo. Prikazali smo više od Varaždina, imali podosta udaraca ali nije nas htio gol.

Da li su me iznenadile ovacije Pivariću pri izlasku iz igre?

Pivarić je osoba koja je dala puno hrvatskom nogometu, ne vezano samo za Lokomotivu. Njegova osobnost, trud I rad zaslužili su takve ovacije od jedne dobre i realne nogometne publike kakva je varaždinska.”

 

 

 

VARAŽDIN - LOKOMOTIVA 0:0