NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Varaždin - Lokomotiva 0:0

Nastavio se SuperSport HNL te smo u subotu gostovali u Varaždinu. Unatoč kvalitetnoj i dinamičnoj utakmici nismo vidjeli pogotke u današnjem susretu, tako da se vraćamo s bodom u Zagreb.

Prvo poluvrijeme ispratili smo bez pogodaka, unatoč nekoliko vrlo dobrih šansi s obje strane, ponajprije udarcima Goričana i Šotičeka te Pilja kod domaćina. Nije bilo pogodaka no gledali smo kvalitetno sučeljavanje dvije momčadi koje se vole nadigravati.

U drugi dio ušli smo bez promjena. Nastavio se visoki ritam s obje strane te su obje momčadi ostvarile nekoliko prilika, međutim bez poentiranja u gol.

Prvu izmjenu ostvarili smo u 73. minuti kada je izašao Krivak a ušao Fetai. U 77. minuti izašao je Leovac, koji je danas po prvi puta započeo utakmicu u početnoj postavi, a ušao je Ivan Milićević. U 88. minuti dvostruka zamjena. Ušli su Kalaica i Kanižaj umjesto Goričana i Bartoleca.

Do kraja susreta rezultat se nije mjenjao. Bio je ovo peti međusobni remi u nizu između Lokomotive i Varaždine. Podsjetimo, u prvom ovosezonskom susretu bilo je 3:3. Prošle sezone u tri zadnja dvoboja dva puta su bile utakmice bez zgoditaka te jednom 1:1. 

 

Nakon utakmice je Silvijo Čabraja izjavio:

"Mislim da je utakmica s obzirom na rezultat od 0:0 bila sadržajna. Mogao je rezultat otići na njihovu stranu, no mogao je i na našu stranu. Na kraju mislim da je ovo najrealniji rezultat."

 

 

VARAŽDIN - LOKOMOTIVA 0:0

 

Početna postava: Čavlina, Leovac, Mersinaj, Živković, Bartolec, Marić, Bubanja, Goričan, Krivak, Šotiček, Tuci
Klupa: Šubarić, Mašić, Smakaj, Milićević, Kalaica, Kanižaj, Fetai, Krdžalić, Bulatović, Žilinski, Vranjković