NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Varaždin - Lokomotiva 1:1

Nakon velebne pobjede protiv Istre u Kranjčevićevoj, uslijedilo je gostovanje kod novopečenog prvoligaša NK Varaždina. Varaždin se pokazao kao iznimno zahtjevan suparnik koji je svojom agresivnošću i predanošću zadavao probleme Lokomotivi, te je konačan ishod podijele bodova najrealniji.

U prvom poluvremenu dojam je kako je domaćin bio konkretniji i agresivniji, što je i naplatio vodstvom pogotkom Glavice u 44. minute. Pri samom početku drugog poluvremena, umjesto Cokaja u igru je ušao Uzuni. Upravo se ulazak Myrta pokazao kao puni pogodak trenera Tomića, jer u 55. minuti Uzuni je postigao pogodak za izjednačenje!

Hujber je sjajno proslijedio loptu asistentu Kastratiju koji je s desne strane poslao visoku loptu točno na glavu Uzuniju za poravnanje rezultata. U 69. minuti umjesto Tucija ušao je Budimir.

U 71. minuti Domagoj Drožđek je zadobio nezgodan udarac. Nakon nekoliko minuta pružanja pomoći na terenu, na nosilima je napustio teren. Nadamo se da je Domagoj dobro, pravovremeno ćemo obavijestiti stanje Drožđeka. Umjesto njega je u igru ušao Arežina.

Gledajući cijelu utakmicu možemo konstatirati kako je prvo poluvrijeme pripalo domaćinu, no u drugom poluvremenu je Lokomotiva bila bolja momčad, te rezimirajući zaključujemo kako je podjela bodova i najrealniji ishod s današnje utakmice.

 

VARAŽDIN - LOKOMOTIVA 1:1

44' 1:0 strijelac Glavica
55' 1:1 strijelac Uzuni

 

početna postava: Grbić, Marković, Kolinger, Datković, Hujber, Petrak, Ivanušec, Cokaj, Drožđek, Tuci, Kastrati
klupa: Hendija, Uzuni, Arežina, Budimir, Assane, Mersinaj, Smoljo, Tolić, Halilović