NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Varaždin - Lokomotiva 1:1

Nakon europskog ogleda u srijedu, uslijedilo je treće kolo HT Prve lige i gostovanje u Varaždinu, s kojeg se vraćamo u Zagreb s osvojenim bodom.

U 26. minuti vidjeli smo sjajnu priliku za Lokomotivu! Sammir je izveo korner, njegova poznata "lopta s očima" pronašla je najvišeg Kolingera koji je visokom svijećom uputio udarac glavom u suprotni kut, međutim japanski branič domaćina u posljedni je tren izbio loptu s gol crte.

U 30. minuti igrač Lokomotive na posudbi u Varaždinu, Domagoj Drožđek, izbio je pred Hendiju no sjajni Hendija s lakoćom brani udarac. Pred smiraj prvog dijela, sjevnuo je prodor domaćina, te je u 44. minuti Mehdikani postigao gol za vodstvo domaćina.

U drugo poluvrijeme ušli smo s tri izmjene na početku, Đira je ušao umjesto Sammira, Stipo Marković i Kemal Osmanković umjesto Karačića i Mersinaja.

U 49. minuti izjednačenje rezultata! Vojković je sjajno probio desnu stranu te dodao Kallakuu koji je asistirao Budimiru, Budimir je trznuo koljenom, lopta je u naletu dodirnula branića Varaždina Rodina, te ušla u gol! U 65. minuti ušao je Ćuže umjesto Vojkovića.

Do kraja susreta nije bilo previše uzbuđenja s obje strane terena, te je konačni ishod podjela bodova.

 

VARAŽDIN - LOKOMOTIVA 1:1

44' 1:0 za Varaždin
49' 1:1 strijelac Rodin autogol