NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Završila sezona eSport sekcije u PES-u HFP Legendary lige

Završila je 2. sezona HFP natjecanja, tj. HFP Legendary Balkan Lige.
11v11 mod igre sa BAL (Become a Legend) igračima sa ukupnom vrijednosti statistike do 1700 bodova.

U početku sezone  ekipi su se priključili Mario Dragičević (Makinjo77_cro), Juraj Štokić (Stoksa007), Josip Opačak (opacakjosipAT), Davor Adrić (Davoriinho), Igor Šaf (igor_00_sb) i Bojan Živanović (Bokic_89).
Dok nas je na polusezoni napustio Branislav Živanov (BranislavZivanov).

Naslov prvaka lige osvojila je ekipa Crvene Zvezde, koja je izborila i naslov Championship Playoff-a Balkan Lige.

Za eSport Lokomotivu Zagreb ova sezona je bila turbulentna. Završili smo na 11. mjestu ligaškog natjecanja a u kupu nismo uspjeli izboriti doigravanje.   

Kroz sezonu Lokosi su imali odličnih rezultata, nes(p)retno izgubljenih utakmica no i utakmica di su bili kompletno izdominirani.

Spomenuti treba nekoliko odličnih rezultata protiv ekipa NK Istra gdje su u uzvratnoj utakmici slavili sa 2-0 i vrlo zapaženom igračkom kvalitetom.
Protiv ekipe NK Jedinstvo Bihać ekipa je pružila vrlo kvalitetnu utakmicu, uz 2 nespretno primljena pogotka rezultat na kraju je bio pozitivan. 4-2 za ekipu Lokomotive.

Treba spomenut utakmicu protiv FK Partizan gdje su uz manjak igrača pružili odličan otpor i imali nekoliko odličnih kontri koje su nažalost završile samo sa jednim postignutim golom. Mogli su doći do sva 3 boda, ali protiv takve ekipe uzeti 1 bod je odlično.
Sa ekipom HNK Šibenika, Lokomotiva je imala najviše „borbe“ gdje su u prvom susretu eLokosi slavili sa 2-1, a u uzvratu odigrali napetu utakmicu sa rezultatom 4-4 uz odličnu igru.
Igrački i taktički najjaču utakmicu u sezoni, eLokosi su odigrali protiv prošlosezonskih prvaka Galacticosa gdje su pokazali kvalitetu i čar momčadske igre. Dva brza pogotka dovela su nas u vodstvo od 2-0, do 75. minute Lokosi su držali igru, izborili još nekoliko prilika za gola ali nisu uspjeli više postići pogodak, dok je ekipa Galacticosa to iskoristila i u 15 minuta riješila utakmicu sa 3 postignuta pogotka.

MVP sezone i igrač najviše nastupa u sezoni za eSport Lokomotivu je Demir Ramović (ramovicOAK).

Naš najbolji strijelac sa 9 pogodaka je Marin Žabica (zabac-CRO-86), prate ga Goran Bulić sa 6 pogodaka, Bojan Živanović (Bokic_89) sa 4 pogotka, Ermin Birno (erBirno) sa 2 pogotka te Toni Španjić (tonko199) i Adis Karkelja (CikaZubo) sa po jednim pogotkom.

Kako je sezona završila, napustio nas je Adis (CikaZubo) i time se zahvaljujemo na pruženim utakmicama u eSport Lokomotivi.