NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Želimo Lovri Majeri sve najbolje u nastavku karijere!

Lovro Majer novi  je igrač Dinama.

Lovro je ponikao u Lokomotivinoj školi nogometa. Već u ranoj dobi pokazao je izniman karakter, zrelost i psihološku stabilnost rijetko viđenu za tako mladu osobu jer sa šesnaest godina je više od godinu dana izbivao sa terena zbog ozljede. No Lovro se nije predavao, vratio se jači i opravdao vjeru koju su mu u najtežim trenucima pružali Lokomotivna struka i Uprava kluba.

Ove godine Lovro je primio nagradu Trofej HNS-a za najboljeg igrača Hrvatske, a u izboru svih hrvatskih prvoligaških igrača i stožera, pod patronatom udruge „Nogometni sindikat“ – „Trofej nogometaš“, proglašen je najboljim igračem Prve HNL. Također je u oba izbora uvršten u idealnih 11 lige.

Ove sezone je postigao 11 pogodaka i 5 asistencija, te je bio prvi strijelac Lokomotive i šesti strijelac lige, što je impresivna brojka za mladog centralnog veznjaka.

U svojoj prvoj seniorskoj sezoni Lovro je pokazao svu raskoš svog talenta te ostvario također impresivnu statistiku, s 11 asistencija i 5 pogodaka bio je prvi asistent lige, a svojim dobrim igrama nagrađen je „Trofejem nogometaš“ za najboljeg mladog igrača Prve HNL, te je debitirao za seniorsku A reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Meksika u Los Angelesu.

Lovro je za svoj nogometni talent u jednom intervjuu kazao kako sam talent ne znači ništa ukoliko kroz mukotrpan rad ne radiš na sebi, a Lovro je svojim radom, ponašanjem, odgojem te ljudskim vrlinama definitivno zaslužio sve što se trenutno događa oko njega.

Lovro želimo ti puno zdravlja, sreće i uspjeha u nastavku karijere!