NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Čabraja: Čestitke Dinamu, nadam se da neće biti u tom izdanju i protiv nas

Ususret nedjeljne utakmice s Dinamom u Kranjčevićevoj, Silvijo Čabraja podijelio je s nama svoja razmišljanja, te se prvo osvrnuo na utakmicu u Puli:

NK Lokomotiva · Silvijo Cabraja Izjava Pred Dinamo 15 Kolo

 

"Bilo je dosta dekoncentracije. Jako je teško dobiti utakmicu ako skrivite dva kaznena udarca. Vratili smo se nakon prvog penala, presjekao nas je rano primljeni gol u drugom poluvremenu iz naše dekoncentracije i utakmica je završila kako je završila, zasluženom pobjedom Istre.

Prije svega čestitke Dinamu na odlično odigranoj utakmici, nadam se da neće biti u tom izdanju protiv nas u nedjelju. Ne znamo na koji način će oni ući u utakmicu, hoće li se odlučiti za isti sastav ili će izrotirati igrače. 
U svakom slučaju mi smo u određenom boljem položaju zato što smo imali četiri, pet dana mira gdje smo mogli lakše trenirati te nismo bili pod tolikim opterećenjem kao što je bio Dinamo.

Nastavno na kadar, Soldo nam se vraća. Kačavenda je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona, i u konačnici samo će nam Mersinaj nedostajati, svi ostali igrači biti će nam na raspolaganju."

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 7.11. s početkom u 15 sati, sve informacije oko utakmice i ulaznica pogledajte ovdje.