NK LOKOMOTIVA ZAGREB
 

Vijesti

Cipetić: Ako odigramo kao prava ekipa, možemo se nadati pozitivnom ishodu

Branimir Cipetić ususret Dinamu:

"Odigrali smo posljednjih pet utakmica u petnaestak dana, no to neopravdava naše loše izdanje u Istri. No ta je utakmica iza nas, okrenuli smo se nedjeljnom dvoboju s Dinamom.

U prvom ovosezonskom susretu bili smo ravnopravni s njima, dobro smo izgledali. Svi znamo što je Dinamo u Hrvatskoj, tako da ćemo morati sigurno dati sve od sebe, ako budemo odigrali kao prava ekipa, onda se možemo nadati pozitivnom ishodu.

Dinamo danas igra europsku utakmicu, te će imati nešto manje vremena za odmor, no Dinamo je ekipa koja ima širok kadar, tako da je svejedno tko će im biti u sastavu, svaki igrač će pokušati dati sve od sebe i dokazati se na terenu. Sigurno je da je pred nama jedna iznimno zahtjevna utakmica."

Nakon ovog kola imamo stanku zbog utakmicu nacionalnih sastava. Izbornik Bosne i Hercegovine Ivajlo Petev ponovno je pozvao Cipetića u reprezentaciju:

"Radujem se okupljanju u reprezentaciji. Pred nama su dvije iznimno važne utakmice, i napraviti ćemo sve kako bi ostvarili što bolje rezultate."

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 7.11. s početkom u 15 sati, sve informacije oko utakmice i ulaznica pogledajte ovdje.